zoyya logo
< Natrag na blog
Post Image
proizvod

Zoyya postala partner sa Reserve with Google

Pružateljima usluga koji koristite Zoyyu ovo partnerstvo omogućit će više novih klijenata i rezerviranih termina, kao i kvalitetniju online promociju poslovanja.

author imageNikolina

S ponosom objavljujemo integraciju Zoyya aplikacije i Reserve with Google!

Vama, pružateljima usluga koji koristite Zoyyu, ova integracija omogućit će više novih klijenata i rezerviranih termina, kao i kvalitetniju online promociju vašeg poslovanja.

Google ima brojna rješenja koja pomažu razvoju raznih biznisa, a jedno od njih je svakako i Reserve with Google.

Ova inovativna značajka omogućuje naručivanje klijenata na usluge putem Google pretraživača, Karti ili Asistenta. Za vaše poslovanje to je važno iz nekoliko razloga.

Ljudi koriste Google za pretraživanje lokalnih biznisa upisivanje traženih pojmova poput „Pedikura Velika Gorica“ dolaze do onih salona koji imaju Google my Business Profil i nalaze se u blizini.

Ako ste pružatelj usluga koji koristi Zoyyu, od danas imate mogućnost da se na vašem Google profilu nalazi gumb Rezerviraj online odnosno kalendar za odabir vremena, djelatnika i usluga koje pružate.

To će potaknuti, maksimalno ubrzati i pojednostaviti naručivanje na vaše usluge te unaprijediti korisničko iskustvo vaših klijenata.

Kako se ideja o Zoyya aplikaciji rodila upravo s ciljem omogućavanja jednostavnog, brzog i ugodnog dolaženja do željenih usluga, integracija sa Reserve with Google savršeno se uklapa u našu misiju digitalizacije pružatelja usluga u Hrvatskoj.

#1 Aplikacija za naručivanje

Zakažite probu
newsletter iconnewsletter bell iconnewsletter bell icon

Pretplatite se na članke

Nikad ne šaljemo spam niti dijelimo vašu email adresu.

Cijenimo vašu privatnost

Koristimo kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo pregledavanja, pružili personalizirane oglase ili sadržaj te analizirali naš promet. Klikom na "Prihvaćam", pristajete na našu upotrebu kolačića.Pročitaj našu politiku kolačića